Sluit IS-vrouwen niet honderd, maar tweehonderd jaar op

Sluit IS-vrouwen niet honderd, maar tweehonderd jaar op 

07 februari 2022 - 12:37

Het is de bedoeling dat vijf IS-vrouwen die uit een kamp in Noord-Syrië zijn geplukt, naar Nederland worden getransporteerd, om terplaatse aan het Nederlandse recht te worden onderworpen. Dat zijn zeer stoute vrouwen, die hun mannen naar het hol van het terrorisme zijn gevolgd, en die, net als die mannen, oorlogsmisdaden hebben gepleegd. Er bestaan idioten die mededogen voelen voor deze vrouwen, en beargumenteren dat zij niet werkelijk aan terroristische daden hebben meegewerkt, maar zich beperkten tot het smeren van boterhammen met pindakaas voor de IS-strijders, het vegen en poetsen van de tent, het melken van de geiten, en het zwanger worden en bevallen van baby’s.

Dit is natuurlijk totale onzin, en de vrouwen hebben heel wat anders op hun kerfstok. Ze hebben effectief meegeholpen aan het martelen van tegenstanders van IS, middels foltertechnieken die het voorstellingsvermogen van de normale mens te boven gaan. Tevens hebben ze nekschoten toegediend, slachtoffers levend laten verbranden of verdrinken, vrouwen en kinderen van opponenten uitgehongerd, gestenigd, doodgeslagen, opgehangen, achter rijdende auto’s aangesleept, kortom koudweg en zonder enige vorm van erbarmen verminkt en vermoord. Dat is niet geheel hetzelfde als boterhammen smeren.

Er zijn IS-vrouwen die al eerder zijn teruggekeerd, en de meesten van hen drukken een vorm van spijt uit die totaal vals is. Ze beroepen zich erop dat ze door mannen zijn meegelokt middels praatjes die hen ervan overtuigden dat hen in Syrië een beter leven te wachten stond dan wat ze hadden in het infame Europa. Ze noemen zichzelf achteraf ‘naïef’, ‘dom gansje’, ‘verblind door verliefdheid’, of ‘op zoek naar een waardige toekomst’. Uiteraard verzwijgen ze dat ze helemaal geen domme gansjes zijn, maar berekende smeerlappen van wijven, die ernaar uitkijken om in een oorlog een vieze rol te spelen aan de zijde van de mannen over wie zij dachten dat het stoere krijgers, eeuwige overwinnaars, en zeer aantrekkelijke vaders voor hun kinderen waren. Het zijn psychapatische sletten, die met hun geestelijke stoornissen als eretekens onder hun schedels, tot het uiterste bereid waren om hun aangeboren wreedheid te botvieren op al wie zwakker is dan zij.

Sommige van deze teruggekeerde gekken zijn veroordeeld tot vijf jaar gevangenis, en degenen die nu teruggehaald worden zullen door de rechtbank een gelijkaardige straf krijgen, waarna ze weer in de maatschappij worden losgelaten. De vraag is: zullen ze na hun straf dezelfde terroristen zijn gebleven, of zullen ze hun lesje geleerd hebben en zich als brave burgers reïntegreren in de Nederlandse samenleving? Het antwoord is natuurlijk: je mag psychopaten honderd jaar in de cel stoppen, en dan nog zullen ze na het uitzitten van hun detentie nog steeds dezelfde psychopaten zijn. Al te makkelijk wordt aangenomen dat alleen mannen compleet gestoorde gekken kunnen zijn, en dat je van vrouwen nooit moet verwachten dat ze op dezelfde manier als deze mannen, of op nog ergere manieren, mesjogge sadisten zijn.

Men redeneert algauw: vrouwen hebben kinderen en ze zullen er in de eerste plaats alles aan doen om deze kinderen te beschermen en te koesteren, en hun moederschap zorgt ervoor dat ze zachtaardigheid, goedheid en liefde kennen. Desondanks lopen er ontelbare vrouwen rond die zich van hun kinderen niks aantrekken, die het moederschap een te verwerpen overbodigheid vinden, en die er niet mee inzitten om zich naar haarden van wreedheid, moord en doodslag te begeven, waarin ze zich wentelen als vissen in het water. Geef deze sluierdames niet honderd maar tweehonderd jaar cel. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.