Snotjochie (7) doet al onderzoek in het AMC 

29 juni 2017 - 14:36

Alsof je nog niet onzeker genoeg bent over je schoolprestaties, is er een jochie van zeven dat volgend jaar waarschijnlijk zijn gymnasium gaat halen en in zijn vrije tijd onderzoeker is in het AMC. "Maar Laurent is allesbehalve een nerdy type", volgens zijn vader. Ja doei!

Laurent is zeven, begon vorig jaar oktober aan het gymnasium en mocht deze week "naar de derde". Oh ja, en hij beunt daarnaast dus een beetje bij op de hartafdeling in het AMC in Amsterdam.

"Hij is op dit moment heel erg geïnteresseerd in astronomie en geneeskunde. Daarom doet hij nu ook onderzoek aan de afdeling cardiologie van het AMC." Oxford en Harvard zitten het jochie ondertussen al te paaien met scholarships.

Om het allemaal nog erger te maken voor de "faalangsthazen" onder ons, speelt zijn studie volgens zijn vader nog niet echt een hoofdrol. Hij doet liever Dj'en. "Hij is geen nerdy type. Hij gaat naar feestjes en zit achter de meisjes aan. Hij is niet alleen slim, hij is ook heel erg lief. Hij pakt mensen in omdat hij onschuldig en eerlijk is. Hij heeft geen dubbele agenda", aldus een zeer bescheiden pa tegenover RTL Nieuws.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie