SP doet NIETS voor inwoners Hoorn 

20 september 2017 - 17:01

Slecht nieuws voor alle bloedfanatieke socialisten die woonachtig zijn in Hoorn. De lokale afdeling van de SP is door de landelijke partijtop uitgesloten van deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.

Hoe kan dat nu? Wel, leden van de lokale tomaatjespartij verschijnen simpelweg nooit te weinig in de wijken, weten dus totaal niet wat er leeft onder de inwoners. Op zich geen ramp, daar heeft partijleider Roemer ook al jaren last van.

Afdelingsvoorzitter Yvonne Kostelijk wil toch graag toelichten hoe het komt dat de SP de laatste jaren kut met peren is vooral schittert in afwezigheid. Overlijden, ziekte en het afnokken van trouwe strijdmakkers hebben geleid tot een 'gebrek aan menskracht'.

Worden die weggevallen wapenbroeders dan niet vervangen door een nieuw blikje, wellicht geen 75-plussers, linkschen? Blijkbaar niet. Snappen wij ook wel eigenlijk. Wie durft er tegenwoordig nog met goed fatsoen te verkondigen de SP te steunen?

Kostelijk is niettemin erg verdrietig. "Dit komt als een bom op ons dak". Ze vreest dat die 3 kiezers die de SP in Hoorn trouw zijn, de partij dankzij hun afwezigheid de rug toe zullen keren.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie