SP steeds meer graaisocialisme
Binnenland

SP steeds meer graaisocialisme.

Goeiemoggel! Er zijn vandaag alleen eierkoeken en in de percolator zit thee want de cichorei was op en de normale koffie is op de bon. Het is voorlopig broekriem aanhalen en gewoon langer doen met dat tientje van Lieftinck. Zuinigheid met vlijt, bitches!

Nu we het toch over poen hebben: weet je wie liever ook hun eigen zakken vullen? SP'ers! Want dat socialisme is natuurlijk allemaal leuk en aardig als de ander zijn geld afdraagt, maar zelf zijn we allemaal toch iets gelijker dan de rest van de gelijken.

Wat blijkt: zeker eenderde van de SP-gemeenten en SP-provincies maakt de salarissen al lang niet meer zoals verplicht over naar het politbureau, maar gewoon naar de SP-politici zelf. Fuck de verplichte salarisafdracht!

Ja, in elk mens schuilt een graaiende kapitalist. Dat weten we al sinds de VARA, Marcel van Dam en de PvdA. Waarom zou de SP daarop een uitzondering zijn?

Wist u trouwens al dat het zo solidair en onbaatzuchtig afdragen van SP-salarissen aan het politbureau voor een enorme persoonlijke belastingkorting zorgt? Het doorsluizen van een gedeelte van salaris naar kameraad Roemer geldt namelijk als een 'gift' en is derhalve aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Dus SP'ers, vooral SP'ers, betalen het minste belasting, op uw kosten.

Hier, een leuk boekje over 'eerlijkheid' voor tijdens de komende donkere wintertijddagen. En eerlijk delen die pepernoten straks!

Alle artikelen geladen. Overzicht →