Spannende dag voor Feyenoord, Ajax en FC Utrecht
Sport

Spannende dag voor Feyenoord, Ajax en FC Utrecht.

Het is vandaag billenknijpen voor maar liefst drie Nederlandse Eredivisie-teams. Zo komt Feyenoord eindelijk te weten wie haar Champions League-opponenten worden, verwachten wij dat Ajax alsnog afrekent met laagvlieger Rosenborg BK en hopen wij vooral dat FC Utrecht in staat is de Russische hackersgroep voetballers van Zenit St. Petersburg een Europa League-ticket te beletten.

We trappen de voetbalavond af met de Champions League-loting, die om 18.00 in Monaco zal plaatsvinden. Feyenoord, dat in pot vier is ingedeeld, kan zich op voorhand al opmaken voor een loodzware poule. 

Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het Krestovskyi Stadion te Sint-Petersburg. Utrecht won vorige week thuis met 1-0 van de huidige koploper in de Russische Premjer-Liga. Een gelijkspel volstaat dus voor de Domstedelingen.

Last but not least zien we ook Ajax nog voetballen vanavond. Na de regelrechte blamage in de Johan Cruijff Arena (0-1 verlies), MOETEN de Amsterdammers winnen om zich te verzekeren van een Europa League-ticket. Mochten zij daar niet in slagen, dan is het de eerste keer in negen jaar dat Ajax ontbreekt op het Europese toneel.

Omdat wij weten dat u veel waarde hecht aan polletjes, uw zoutloze mening ventileren en vooral DE voetbalkenner uithangen, is dit topic speciaal voor u geschreven. Wie o wie loot Feyenoord? Gaat Utrecht de Russen uitschakelen en neemt Ajax revanche? Hoe zien uw totoblaadjes er vanavond uit?

Ajax en FC Utrecht door?
Alleen Ajax
Alleen Uuuuuuuuuuuuuu
Beide niet
We gaan dit seizoen met DRIE ploegen Europa in!
Do Riddles
Alle artikelen geladen. Overzicht →