Speler Cambuur voor rechter om seks met minderjarig meisje 

27 oktober 2017 - 14:45

De 21-jarige voetballer Issa Kallon van Cambuur Leeuwarden moet maandag voor de rechter verschijnen omdat hij verdacht wordt van seks met een minderjarig meisje.

Kallon de speler in kwestie, zou seks hebben gehad met een 15-jarig meisje. Het is een opmerkelijke zaak waarin nog vijf andere jongens terecht staan. Het gaat om: Len V. (20), Rodrick K. (22), Mert Y. (22), Sjams D. (26) en Sultan S. (26). Gedurende een periode van ruim tweeëneenhalf jaar, van januari 2013 tot augustus 2015, zouden Len, Rodrick, Mert en Sultan seks gehad hebben met het meisje.

Issa en Sjams kwamen er later bij en worden verdacht seks te hebben gehad met het meisje tussen juni 2015 en augustus 2015. Issa trapte destijds nog balletjes bij FC Utrecht.

Over de omstandigheden waaronder het seksuele contact plaatsvond is nog weinig bekend.

Kenneth Jap-A-Joe, de advocaat van Issa K., bevestigt de aanklacht maar wil verder niet op de zaak ingaan. Ook FC Utrecht en Cambuur Leeuwarden willen niet inhoudelijk op de zaak ingaan. De beide clubs geven aan niet op de hoogte te zijn geweest van de lopende strafzaak.

De in Zeist geboren Kallon begon zijn profcarrière bij de jeugd van Vitesse en stapte in 2014 over naar FC Utrecht. Afgelopen seizoen was de speler verhuurd aan FC Emmen en aan het begin van het huidige seizoen verhuisde hij naar Cambuur Leeuwarden.Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.