Sponsors Royal Antwerp rennen weg na aanstelling Overmars

Sponsors Royal Antwerp rennen weg na aanstelling Overmars 

25 maart 2022 - 13:08

LOL. De eigenaar van de Belgische club Royal Antwerp dacht dat het een goed idee was om Marc Overmars aan te trekken nadat hij bij Ajax was opgestapt vanwege al die d*ckpics, maar ondertussen trekken diverse sponsoren hun handen van de club af. 

VINCI Energies, dat normaal te zien is op reclameborden en gasten ontvangt in het stadion, trekt zich voor de rest van dit seizoen terug. Het bedrijf zegt respect voor vrouwen heel belangrijk te vinden. Eerder besloten Select Group, Federale Verzekeringen en Descroes de samenwerking met Antwerp stop te zetten vanwege de komst van Overmars.

Antwerp presenteerde afgelopen maandag Overmars als technisch directeur, zes weken nadat hij was opgestapt bij Ajax als gevolg van grensoverschrijdend gedrag tegenover vrouwelijke werknemers van de club. Het leidde tot nogal wat verbaasde reacties. Zo vonden enkele prominente Belgische voetbalanalytici dat Overmars veel te snel terugkeerde.

De club maakte donderdag excuses voor de gebrekkige communicatie rond de veelbesproken aanstelling van de Nederlander. "Hoewel we als club een zorgvuldige en weloverwogen beslissing namen, zijn we er niet in geslaagd dat glashelder toe te lichten", aldus Antwerp in een verklaring.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml