Spraakzame persco Extinction Rebellion: ‘Ik ga u niet te woord staan’

Spraakzame persco Extinction Rebellion: ‘Ik ga u niet te woord staan’ 

21 juni 2023 - 13:11

De demonstranten van Extinction Rebellion zijn gisteren weer in hun benzineauto gestapt om richting de A12 te gaan, hun favoriete demonstratieplek. Deze keer niet met massa’s maar met slechts een zielig aantal. Ze waren daar aan het zwaaien met vlaggen om een persconferentie te geven. Of nou ja, eigenlijk wilden ze de pers helemaal niet te woord staan. Dus wat ze daar nou precies aan het doen waren, dat is voor niemand echt duidelijk.

Een enthousiaste oma is één van de weinigen die begrepen heeft wat een persconferentie inhoudt, zij staat de pers te woord: "Ik sta hier voor mijn achterkleinkinderen. Mijn generatie heeft alles verpest op deze aarde. Zij moeten een goede aarde krijgen. Mede mijn schuld, want ik heb het laten gebeuren”. Ze heeft ook best wel veel zelfkennis gelukkig.

De meeste klimaatdrammers waren erg blij tijdens de bijeenkomst: “Ik heb geen zin om te praten”. Anderen waren spraakzamer: “Ik ga u niet te woord staan”. Op 9 september zijn alle leden weer lekker terug van hun verre (vervuilende) vakanties en kunnen weer gaan beroepsprotesteren op de snelweg.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml