Starbucks-medewerkers leren niet van fouten 

06 juli 2018 - 14:25

In een Starbucks-filiaal van het Amerikaanse Philadelphia is een medewerker van de koffieketen op staande voet ontslagen nadat hij een stotterende klant compleet voor lul zette bij het noteren van diens naam op een plastic koffiebeker. 

De klant, ene Sam, zag tot zijn verbazing dat zijn naam genoteerd was als SSSAM. Een vriend van het verdrietige slachtoffer diende daarop een klacht in bij de klantenservice van Starbucks. Dat hielp, hij kreeg een waardebon van vijf dollar en een standaard excuusberichtje.

Dat leidde vanzelfsprekend tot onvrede bij Sam's vriend. Starbucks zocht daarop contact met Sam en vertelde dat de verantwoordelijke medewerker inmiddels niet meer voor hen werkt.

Nu we het toch over Starbucks hebben, recentelijk moesten alle 175.000 medewerkers nog op een anti-racisme cursus. Dat moest omdat er twee zwarte mannen die niets bestelden zonder aanleiding werden verwijderd. Het filiaal waar dat gebeurde, ligt vlakbij de vestiging uit dit verhaal. Binnenkort dus weer een nieuwe cursus voor de personeelsleden?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie