SteekSyriër Malek de Martelaar niet! verward
Buitenland

SteekSyriër Malek de Martelaar niet! verward.

Zo Pauline Krikke, poging burger-om-de-tuin-leiden faliekant mislukt. De volgens jou zo 'verwarde' en bij hulpinstanties bekende Malek F, die op bevrijdingsdag jongstleden in de buurt van de Haagse hogeschool met een Allahu Akbar-kreet drie mensen neerstak, blijkt toch iets minder verward dan jij de burger wilde laten doen geloven.

Malekje de getraumatiseerdiër wordt door het Openbaar Ministerie daarom verdacht van poging moord of doodslag, al dan niet met terroristisch oogmerk.

Daar zegt martelaarsadvocaat Job Knoester zich niet in te herkennen. Diezelfde Knoester was er eerder ook al als de kippen bij om de "maatschappelijke onrust" over een mogelijke terroristische aanslag bij u weg te nemen, door in de media te vertellen dat hij geen terroristisch gedachtegoed bij Malek heeft kunnen ontdekken. Oh, normaliter brengt hij trouwens geen informatie naar buiten over verhoren. Nu dus wel, want alles voor de ultieme ontkenning.

De pro formazitting in de strafzaak start op maandag 23 juli en zal plaatsvinden in het Justitieel Complex Schiphol. Het gaat om een niet-inhoudelijke zitting waarin de stand van zaken van het onderzoek naar de steekpartij wordt besproken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →