Steker A'dam CS krijgt geen asiel in Duitsland

Steker A'dam CS krijgt geen asiel in Duitsland 

14 december 2018 - 11:59

De Afghaan Jawed S. die uit wanhoop over een Mohammed-cartooncontest besloot om op treinstation Amsterdam Centraal zijn mes te trekken en om zich heen te steken, krijgt geen asiel in Duitsland.

Zijn asielverzoek is zojuist (opnieuw) afgewezen. Overigens niet omdat hij in ons landje twee Amerikaanse toeristen neerstak, maar omdat hij volgens de rechtbank in Trier in zijn thuisland geen politieke vervolging of gevaar hoeft te vrezen. Ook kan hij na terugkeer zelf in zijn levensonderhoud voorzien, luidt het oordeel.

Deze meneer zit sinds de aanslag in Amsterdam vast. Eerder deze week verscheen hij voor het eerst voor de rechtbank, waar hij zijn woede tegen PVV-leider Geert Wilders en ons Nederlanders ventileerde.

Het Openbaar Ministerie wil hem vervolgen voor zoals dat zo mooi heet 'twee keer poging tot moord met een terroristisch oogmerk'. De twee Amerikaanse slachtoffers raakten zwaargewond.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie