Man verdrinkt stiefdochtertje, krijgt 100 jaar cel
Raar

Man verdrinkt stiefdochtertje, krijgt 100 jaar cel.

Een stiefvader die de dochter van zijn vriendin verdronk in een zwembad in Mexico is veroordeeld tot 100 jaar celstraf. De man is veroordeeld op basis van zeer schokkende beveiligingsbeelden.

De moord zorgde voor veel ophef in Zuid-Amerika nadat beveiligingsbedeleen werden vrijgegeven. De moord vond plaats op 12 augustus 2015 in de Mexicaanse staat Michoacan. Op de beelden is te zien hoe José David N. het dochtertje van zijn vriendin in zodanige positie onder water houdt dat ze geen mogelijkheid heeft om adem te halen.

Nadat ze is verdronken gooit hij haar levenloze lichaam nog een paar keer als een pop in het water. Daarna José speelde de vermoorde onschuld toen hij hoorde dat het kind was verdronken. Tot de beveiligingsbeelden opdoken. De moeder van het slachtoffer sliep op dat moment in haar hotelkamer.

Wegrotten in 't cachot

De man is veroordeeld tot 100 jaar cel zonder de mogelijkheid tot verlof. Voor de rechter waren de beelden voldoende om hem te veroordelen. Zijn verdediging bracht naar voren dat het meisje buiten en niet in het zwembad doodging, maar de rechter schoof dit terzijde.

Let op: de beelden zijn zeer schokkend en niet geschikt voor de gevoelige reaguurder.

Alle artikelen geladen. Overzicht →