Straf vrouwen na aanranden pizzakoerier: dagje cel en schoffelen

Straf vrouwen na aanranden pizzakoerier: dagje cel en schoffelen 

02 november 2021 - 15:05

Bedenk eens wat er was gebeurd als het mannen waren geweest die een minderjarig meisje hadden aangerand...De twee 25-jarige vrouwen uit Alkmaar die een pizzakoerier (17) hadden aangerand, zijn vandaag veroordeeld tot een dag gevangenisstraf en taakstraffen van 120 en 60 uur. 

De rechtbank sprak een van de vrouwen vrij van de aanranding, maar achtte beiden schuldig aan het maken en verspreiden van de filmopnamen. Volgens de rechtbank is het duidelijk dat het slachtoffer toen hij aanbelde "volkomen werd overrompeld" door het "opdringerige gedrag" van een van de vrouwen, die hem "onverhoeds" in zijn kruis greep en betastte.

De tweede vrouw legde de handelingen vast op haar telefoon en zei tegen de bezorger: "Dit is onze droom, dit is jouw droom, laten we het waarmaken". De jonge bezorger raakte door de gebeurtenissen in paniek en in shock. Hij verliet de woning en barstte in huilen uit. Op aandringen van zijn baas deed hij kort daarna aangifte bij de politie.

Hij kon een tijd niet werken door onder meer paniekaanvallen en volgde drie maanden intensieve gesprekken met hulpverleners. Het zal hem nu vast deugd doen dat de daders een dagje mogen logeren in een staatshotel...

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml