Upd: Eigenaren strandspullen gevonden
Binnenland

Upd: Eigenaren strandspullen gevonden.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en de politie hebben gisteren op het strand van Noordwijk gezocht naar twee badgasten die niet zijn teruggekeerd naar hun handdoeken en kleding.

Getuigen meldden dat het duo al sinds 16.30 hun eigendommen had verlaten. Rond 20.30 uur werd er een melding gedaan bij het KNRM, die vervolgens met de politie tot ongeveer 23.00 uur samen gezocht heeft naar de vermiste personen.

Daar werden een helikopters en waterscooters bij ingezet. Ook zijn lifeguards van de Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) bij strandtentjes gaan polsen of de eigenaren van de handdoeken en kleding daar misschien zaten, dit bleek niet het geval.

Ondanks dat er geen melding van vermissing is binnengekomen, is het gezochte duo nog niet terecht. Of de zoekactie vandaag vervolgd gaat worden is nog niet bekend.

Update 12.34 uur: De twee eigenaren die gisteren gezocht werden in verband met de vergeten/achtergelaten spullen, zijn terecht. Een getuige zou gisteren in een strandtent twee mensen hebben gesproken wier eigendommen gestolen zouden zijn.

De beschrijving van de spullen komt volgens de politie overeen met de aangetroffen eigendommen. Dieven zouden eerder op de dag de spullen gestolen hebben

Alle artikelen geladen. Overzicht →