Strippers: Grondwet beschermt onze naaktheid
Raar

Strippers: Grondwet beschermt onze naaktheid.

De vrijheid van expressie uitdragen is het doorbreken van taboe's, het declameren van dissidente gedachten, het bevragen algemeen geaccepteerde waarden, en volgens drie strippers uit Louisiana ook het zwiepen met naakte bombanella's en bipsen. 

Vanwege een per 1 oktober geldende anti-vrouwenhandelwet valt strippen in de beroepsklasse: "entertainers wier borsten en billen in het zicht zijn". Und das is jetzt VERBOTEN! Een gotspe, stellen de anonieme hitsige dansmariekes volgens NY Daily News.

Ten eerste geldt deze anti-naaktheidswet niet voor mannen in dezelfde leeftijdscategorie. Ten tweede beschermt artikel 1 van de Amerikaanse grondwet hun recht hun zich op welke manier dan ook te uiten. Met of zonder meespiekbescherming op de borsten en billen, vinden de stripsters. 

Een van de strippers zegt dat veel van haar collegae naar aanleiding van de wet worden gedwongen de prostitutie in te gaan. Een Republikeinse gedeputeerde grapte overigens dat er voor strippers ook een maximumleeftijd van 28 en een bovengrens van 73 kilo van kracht zou moeten zijn. Hihi.

Alle artikelen geladen. Overzicht →