Student gaat op vakantie, raakt kamer kwijt
Binnenland

Student gaat op vakantie, raakt kamer kwijt.

Een Maastrichtse student heeft een bijzondere kater overgehouden aan zijn vakantie in België. Nadat de student terugkwam van vakantie bleek hij helemaal geen kamer meer te hebben. De huisbaas had zijn spullen weggesmeten en de kamer alweer verhuurd aan een andere student.

Volgens student Tomas Erskog berust alles op een misverstand aan de hand van miscommunicatie, weet RTV Maastricht. Meneer zette volgens eigen zeggen zijn huur tijdelijk stop per mail, met de veronderstelling dat hij in het nieuwe schooljaar daar wel gewoon weer zou kunnen wonen.

Onder het motto: "Wie zwijgt stemt toe", ging de student er vanuit dat het wel goed zou komen, daar hij geen reactie kreeg van zijn huisbaas. Die reactie van de huisbaas kwam er wel, maar dan in de vorm van een ontruiming.

Waarom het stopzetten van de huur Erskog een goed idee leek is onbekend. Meneer wil echter nog wel even uitzoeken in hoeverre hij het juridisch kan aanvechten dat de huurbaas zijn spullen heeft vernietigd. Tot die tijd zoekt de jongeman nog een studentenkamer in het Maastrichtse.

Alle artikelen geladen. Overzicht →