Studenten houden zich liever bezig met milieu dan studie

Studenten houden zich liever bezig met milieu dan studie 

28 juni 2023 - 11:57

Op de universiteit in Wageningen waren de studenten weer hard aan het studeren zoals we in Nederland van studenten gewend zijn. Of nou ja studeren ze waren natuurlijk aan het demonstreren. Want oh wat zijn de studenten begaan met het klimaat. Of zochten ze gewoon een excuus om de campus op z’n kop te zetten en niet te hoeven studeren? Want zeg nou eerlijk hoeveel effect heeft deze actie?

De studenten denken daar door de boxen heel hard te zetten, met vreselijke muziek, dat ze het milieu kunnen redden. En daar zijn niet alle studenten het mee eens. Je zou het niet verwachten maar er zijn ook studenten die willen studeren: “Krankzinnig idioot. Ik moet gewoon studeren dus ik vind het maar idioot”. Er is zelfs iemand die er een beetje agressief van wordt: “Al die lui gewoon afknallen. Dan is het gelijk klaar”. Dat is misschien een tikkeltje overdreven maar goed het is natuurlijk ook vervelend dat gedram over het klimaat de hele tijd.

Het blijkt zelfs dat er helemaal geen toestemming is voor dit vrolijke evenement: “Nou vrolijk wil ik niet zeggen. Ze zien er niet heel vrolijk uit. Allemaal heel geïrriteerd vanwege het klimaat. Van mij mogen ze het best doen maar niet hier”. Maar daar hebben de studenten natuurlijk gewoon schijt aan, zoals alle klimaatgekkies. Die doen gewoon waar ze zelf zin in hebben: “Een tijdje terug hebben ze verboden om op de campus te demonstreren dus het mag ook eigenlijk niet. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen maar het is niet toegestaan natuurlijk”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml