Upd: Studie-drugsgebruikers buiten levensgevaar
Binnenland

Upd: Studie-drugsgebruikers buiten levensgevaar.

In een studentenhuis in Tilburg zijn vanochtend twee bewusteloze studiebolletjes gevonden die zich te buiten waren gegaan aan iets te veel drugs (en/of 'verkeerde'). Liep niet goed af. Risico van het vak, zullen we maar zeggen.

Het gebruikersavontuurtje leidde de twee stufi-graaiers naar de intensive care, waar het duo momenteel verblijft. De politie noemt hun toestand "zorgwekkend". 

De studenten werden vannacht rond 5.00 uur gevonden door een huisgenootje in een studentenhuis aan de Oude Goirleseweg in Tilburg. Het huisgenootje raakte in paniek en alarmeerde de politie en ambulance. Hulpverleners slaagden er niet in de mannen bij kennis te brengen waarna ze met spoed naar het ziekenhuis werden gebracht.

Uit de eerste verhoren van getuigen door de politie blijkt dat de mannen de bloemetjes flink hebben buitengezet in het centrum van Tilburg.

Update 16.03 uur: Het gaat alweer wat beter met de twee recreatieve gebruikers. Volgens de politie is de combinatie GHB met drank niet zo heel goed gevallen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →