Studentenvereniging gecanceld op introweek na workshop naakttekenen

Studentenvereniging gecanceld op introweek na workshop naakttekenen 

24 augustus 2023 - 16:00

De nobele kunst van het naakttekenen is iets wat je niet zomaar onder de knie krijgt, maar wel iets wat je graag zou willen kunnen natuurlijk. Vandaar dat studentenvereniging Wolbodo voor haar leden een speciale workshop naakttekenen organiseerde. Helaas zien een paar dinosaurussen dit als 'ongepast gedrag' en nu mag de vereniging niet meedoen met de introductieweek van de TU Delft.

Klinkt als een fantastisch idee voor een leuke activiteit tijdens de Ladies Intro: nieuwe studentjes die samenkomen in een ruimte, waar dan een jonge mannelijke god als naaktmodel poseert die zij mogen natekenen onder begeleiding van een docent. Oprecht een topidee, maar daar dachten ze bij de TU Delft en de organisatie van de introductieweek anders over.

Zij waren blijkbaar diep geshockeerd door wat ze zagen en vonden het nodig om voor anderen te bepalen dat het voor hen ook shockerend is. Of zoals zij het zeggen onverantwoord, ongepast en onveilig. De workshop was namelijk niet van tevoren aangekondigd en blijkbaar kunnen jonge vrouwen vandaag de dag dit niet aan. 

Of zijn ze bij de TU Delft soms bang dat er ophef komt? Hoe dan ook, de introductieweek zit er dit jaar niet in voor Wolbodo. Ondanks de kritiek zegt de vereniging nog steeds te staan achter hoe het het naakttekenen georganiseerd heeft. En zo hoort het.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml