'Suge Knight wilde Eminem dood hebben'
Entertainment

'Suge Knight wilde Eminem dood hebben'.

Een voormalig lijfwacht van Eminem beweert dat muziekproducent Suge Knight een moordpoging op de zanger had beraamd. De aanslag moest plaatsvinden tijdens de Source Awards van 2001. 

Byron 'Big Naz' Williams deed zijn uitlatingen in een interview op The Murder Masta Show, schrijft Complex. Volgens de ex-bodyguard worden de Awards traditioneel "geplaagd door gewelddadigheden".

Tijdens de event zat Eminem in de buurt van fans en andere artiesten, maar gescheiden van zijn lijfwachten. "Dat was onze eerste encounter met Suge Knight en zijn trawanten", aldus Williams. "De indeling van de zitplaatsen was verprutst en bodyguards konden niet bij de artiesten komen. Dat was bewust zo gedaan zodat ze onderling konden netwerken, maar dit gaf ook ruziezoekers de kans om iemand te pakken." 

Eminem zou op de Awards geruzied hebben met jongens in rode t-shirts - mogelijk leden van de Bloods-bende. Het lukte Williams met enige moeite om Eminem er weg te krijgen, maar hij zei dat de ervaring hem "zorgen" had gebaard. De beef-zoekers refereerden tijdens de schermutseling aan "Death Row", naam van het bedrijf van Suge Knight. 

Williams is momenteel druk met de promotie van zijn boek Shady Bizzness: Life as Marshall Mathers’ Bodyguard in an Industry of Paper Gangsters

Alle artikelen geladen. Overzicht →