Sunny Bergman wil boycot op Voetbal Inside
Binnenland

Sunny Bergman wil boycot op Voetbal Inside.

Wie van u heeft er ooit gehoord van sociale media-activist Sunny Bergman? De 45-jarige programmamaakster, die u kunt kennen van onzinboeken als 'Wit is ook een kleur', is boos.

Boos op de tafelgasten van Voetbal Inside. Boos op de adverteerders van het programma. Boos op alles en iedereen, want Voetbal Inside is volgens de 45-jarige hartsvriendin van Sylvana Simons een 'homofoob'-programma.

Eergisteren vertelde de flamboyante oud-voetballer René van der Gijp over zijn televisie-avond op zondag. "Ik kon kiezen tussen twee homo’s die gingen trouwen of darten. Ik had die vaselinepot weggezet, ik denk: ik heb even geen trek in die onzin."

Deze uitspraak deed Bergman rillen van woede. Conclusie: het programma moet kapot. Ten. Koste. Van. Alles. De arme eenzame veertiger die door half Nederland compleet weggelachen wordt, richt haar pijlen op adverteerders Amstel Bier, Toto en Gillette. Zij werken volgens Bergman indirect mee aan het complot tegen homo's. Zij moeten de stekker eruit trekken, of willen zij er soms openlijk voor uitkomen homofobie te steunen?

Sylvana Simons

Mede-activist Sylvana Simons heeft blijkbaar tijd genoeg om ook haar mening over de kwestie te geven. Ze moest ook wel, want Bergman was zo aardig haar te taggen in haar Facebookbericht. Syl is het Roerend eens met Bergman.

Johan Derksen lacht inmiddels zijn snorharen van zijn bovenlip. "Sinterklaas is voorbij, net als de acties tegen Zwarte Piet. Nu schreeuwen ze op deze manier om aandacht. Ik neem dit totaal niet serieus", aldus de man die Sylvana eerder al eens 'een aapje' noemde.

Waar wilt u een boycot op?
Voetbal Inside
Sylvana Simons
Sunny Bergman
Gordon
Dave Roelvink
Mark Rutte
Alexander Pechtold
Jesse Klaver
PowNed
Het voltallige kabinet
Geert Wilders
create your survey here
Alle artikelen geladen. Overzicht →