Aantal bijstandsgerechtigden WEER toegenomen 

31 augustus 2017 - 10:11

Man, oh man. Wat een blijheid op deze prachtige donderdagmorgen. Wij zijn verheugd om te melden dat het aantal mensen dat de hele dag thuis zit, op een bankje voor de deur hangt en te lui is om te werken het slachtoffer is van arbeidsdiscriminatie (om diverse redenen) wederom is toegenomen.

Het aantal bijstandsgerechtigden tot de AOW-leeftijd is tussen juni 2016 en juni 2017 met 12.000 gestegen naar 472.000, weet het Centraal Bureau voor de Statistiek u te melden. Meer dan de helft van die groep heeft een niet-westerse migratieachtergrond. Maar dat is puur toeval, vrienden.

De groei is vooral te wijten aan de komst van een lading hersenchirurgen, apothekers, oncologen en tandheelkundigen, aldus het CBS: "tussen juni 2016 en juni 2017 nam hun aantal met 16.000 toe naar ruim 239.000. De groei betreft voornamelijk asielzoekers, Syriërs en Eritreeërs" Want ja, onze welvaartsstaat rust op de pijlers Solidariteit en Uw Geld Saamhorigheid. Daar wordt dus in grote getale gebruik van gemaakt.

Wat is immers prettiger dan ergens nieuw in een land arriveren en vervolgens direct een beroep kunnen doen op de vrijgevigheid van de Nederlandse belastingbetaler. Zij zijn u vast enorm dankbaar. En dat is ook wat waard hè?!

Nou, opschieten maarrrr. Er moet ook nog gewerkt worden vandaag!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie