Supermarktmepper Glennis Grace moet 200 uur schoffelen

Supermarktmepper Glennis Grace moet 200 uur schoffelen 

09 november 2022 - 13:21

Het hoge woord is eruit. De rechter heeft Glennis Grace veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur voor het geweld in een Amsterdams filiaal van Jumbo, in februari dit jaar. De rechtbank in Amsterdam sprak in het vonnis over fors geweld. Supermarktmedewerkers "hadden geen schijn van kans en hebben pijn geleden", aldus de rechtbank.

De zangeres ging met een groep 'verhaal halen' nadat zoontjelief de winkel uit was gezet omdat hij een e-sigaret had gerookt. Later mocht ze uitgebreid haar verhaal doen bij Jinek. Ze sprak over "een nachtmerrie, als ik erop terugkijk" en zei dat ze "niet heeft gevochten" en "alleen een duw" heeft gegeven.

Tijdens de rechtszaak bleek dat toch wat anders te liggen. De tokkie-diva zou rake klappen, een knietje en een bedreiging hebben geuit. Ze is uiteindelijk schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging, maar werd vrijgesproken van mishandeling omdat de supermarktmedewerker geen letsel had opgelopen door haar duw. Ze werd ook vrijgesproken van bedreiging, omdat dit volgens de rechtbank niet kan worden bewezen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml