Supporters-knokpartij bij Ahoy, Badr wint van Gerges 

04 maart 2018 - 09:53

Mogge allemaal, het was ons het avondje weer wel gisteren. Voorafgaand aan het kickboksgala Glory 51, waar Badr Hari en Hesdy Gerges het in het Rotterdamse Ahoy tegen elkaar opnamen, brak er een vechtpartij uit buiten de ring. Volgens de Facebookpagina 'Football is War' betroffen de deelnemers supporters van Feyenoord en FC Utrecht.

Nadat één van de beide groepen relschoppers de zaal uitgeknikkerd werd, werd het robbertje vechten buiten voortgezet. De politie, die overigens niemand aanhield, wil niet bevestigen dat het inderdaad om groepen losgeslagen voetbalsupporters gaat.

De felbegeerde strijd tussen kickboksveteraan Badr Hari (33) en zijn opponent Hesdy Gerges (34) werd door Badr in zijn voordeel beslist. In een afgeladen Ahoy wees de jury hem na drie ronden unaniem als winnaar aan.

Verliezer Gerges denkt trouwens dat Badr door zijn toedoen niet meer kan lopen. Dat heeft echter niemand kunnen checken, want de Marokkaan weigerde om de pers te woord te staan. Op en top professional noemen ze dat.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie