Upd: Etende Sutton United-keeper stapt op
Sport

Upd: Etende Sutton United-keeper stapt op.

Het bekersprookje van de Engelse vijfdeklasser Sutton United FC eindigde gisteren tegen Arsenal. Het werd 0-2 voor de Premier League-club, meldt FC Update. Ze verlaten het toernooi met opgeheven hoofd, maar dat is niet het opmerkelijkste rondom deze wedstrijd.

Update 17.02 uur: Volgens The Independent is de zwaarlijvige reservekeeper niet langer verbonden aan Sutton United. Het broodjesincident heeft ervoor gezorgd dat de club Shaw op de keien heeft gezet. De keeper zit er volgens clubmanager Paul Doswell flink mee in zijn maag.

Eeuwige cultheld van de club is de 45-jarige en 125 kilo tellende reservekeeper Wayne Shaw. Sommige dagen slaapt hij in clubhuis, omdat hij naar huis rijden te ver vindt. Tijdens het bekerduel wisten de camera's Shaw te spotten happend aan een Engelse Pie. Juist dat laatste stoot de FA tegen het been.

Volgens The Guardian liep er bij wedkantoor Sun Bets een weddenschap waarbij je acht keer je inleg terug zou krijgen als de reservekeeper happend aan een stuk eten in beeld zou komen. Volgens eigen zeggen wist de keeper niets van de weddenschap, maar de FA gaat nu onderzoeken of dat echt zo is.

Alle artikelen geladen. Overzicht →