Sylvana (Bij1) skipt debat met Nanninga (FvD) 

07 maart 2018 - 16:30

Wij snappen hier nou niks van. Sylvana Simons' Bij1 heeft altijd de mond vol over van alles wat er mis is met de huidige Nederlandse samenleving, met name over racisme en discriminatie, maar weigert als puntje bij paaltje komt om erover te debatteren. 

Dit keer is 'het grote studentendebat' van Het Parool en de UvA morgenavond het debat waar Sylvana Simons af zal gaan haken. Ze heeft geen zin om met Annabel Nanninga van Forum voor Democratie te discussiëren over 'identiteit'. Volgens Bij1 maakt FvD zich namelijk schuldig aan 'de normalisering van etnonationalisme'.

Zal allemaal wel, maar het lijkt er toch meer op dat ze de confrontatie niet op durft te zoeken. Of zou Sylvana stiekem weten dat al het gehuil over discriminatie en racisme waar onze samenleving mee doordrenkt zou zijn eigenlijk geen hout snijdt?

'Kinderachtig'

Ze liet aan de organisatie weten dat het 'programma aangepast dient te worden' anders komt mevrouw niet. Nou dan niet. De organisatie wenst voor deze 'eis' niet te buigen en vervangt haar door iemand van de Partij voor de Dieren. Weg, interessant debat.

In een reactie laat Nanninga weten het besluit kinderachtig te vinden. "Maar dat is verder aan Bij1", aldus de lijsttrekker van de Amsterdamse Forum voor Democratie.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie