Sylvana Simons dubbelFAALT met nieuwe partijnaam 

30 oktober 2017 - 09:56

Creativiteit is een eigenschap die bij onze favoriete politica aller tijden Sylvana Simons ver te zoeken is. Na maanden speurwerk werd wijlen Artikel1 gisteren omgedoopt naar BIJ1.

In huize Simons blijkt een zoekmachine echter nog niet geïntegreerd. Een klein beetje research had uitgewezen dat ook die naam al in gebruik is. Maakt ook verder niet uit. NUL zetels zijn NUL zetels. Hoe je je partij dan ook noemt.

Anyway, het centrum voor Psychotherapie Zaanstreek-Waterland opereert al ruim drie jaar onder de naam BIJ1.

Volgens Muziek- en Psychodramatherapeut Kerstin Schwardtmann, één van de vijf zzp'ers van het centrum, is het 'niet zo netjes van Sylvana' dat er voor het wijzigen van haar partijnaam niet even contact is opgenomen met BIJ1.

"Ongelooflijk, want nu worden wij in verband gebracht met een politieke partij en diens standpunten. Dat kan serieuze gevolgen hebben voor ons", aldus Schwardtmann, die verder hoopt dat Simons de partijnaam heel snel gaat veranderen.

Zoals u allen wellicht weet moest Sylvana Simons de vorige partijnaam, Artikel1, afgelopen juli op last van de rechtbank Amsterdam veranderen. Leek te veel op Art. 1, een onderzoeksinstituut van de Stichting Expertisecentrum Discriminatie (SED).

Omdat u weet dat wij de lulligste niet zijn en graag meedenken met anderen, hebben wij in slechts een minuutje van onze kostbare tijd een naam verzonnen die meer dan van toepassing is: De Partij Die Niemand Boeit (PDNB). Kan ook gewoon, want nog niet in gebruik.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.