Sylvana Simons jokkebrokt over partijlid Bij1
Binnenland

Sylvana Simons jokkebrokt over partijlid Bij1.

Ophef in medialand. Uit onderzoek is gebleken dat de 49-jarige Cailin Kuit, nummer drie op de lijst van de politieke partij Bij1, lijdt aan waanidee├źn en zichzelf herhaaldelijk denkbeeldige functies toe-eigent.

Kuit stelde in het verleden meermaals te hebben gefungeerd als psychiater. Een woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid haalt die bewering keihard onderuit, door te stellen dat mevrouw Kuit nooit in het register voor artsen en medisch specialisten heeft gestaan.

Erger dan jezelf beter voordoen en daarop betrapt worden, is de zogenaamde 'check, check, dubbelcheck' van partijleider Sylvana Simons. La Simons beweerde gisteren bij Buitenhof dat ze de cv's van alle partijleden heeft gecontroleerd en dat er geen enkele reden tot twijfelen bestaat.

Nog iemand die we vanaf heden nooit meer serieus kunnen nemen is campagnemanager Chihiro Geuzebroek. Zij deed de leugens van de volgens haar "hoogintelligente" Kuit doodleuk af als "een laster van de rechtse lobby".

Cailin Kuit is niet bereikbaar voor commentaar en is zo intelligent dat ze haar LinkedIn-pagina snel heeft verwijderd. Op de website van Bij1 is haar spookfunctie nog wel te bewonderen...

Alle artikelen geladen. Overzicht →