Taghi junior in de kraag gevat in Dubai

Taghi junior in de kraag gevat in Dubai 

11 september 2023 - 12:15

De politie in Dubai heeft Faissal Taghi, een van de zonen van Ridouan Taghi in de kraag gevat op verdenking van dat hij het familiebedrijf van zijn vader heeft voortgezet. Dat mag tegenwoordig ook al niet...

De beste man is al in augustus gearresteerd maar dat is nu pas naar buiten gekomen. Dat palief vanuit zijn cel communiceerde met familieleden over allerlei criminele zaken zoals het voortzetten van drugshandel en het plannen van een ontsnapping was al langer bekend. Daartoe maakt hij ook gebruik van de diensten van een advocatenneef, die inmiddels tot vijf jaar cel is veroordeeld.

Dan is het wel zo logisch dat een van zijn zonen ook betrokken is. Hij dacht zich lekker schuil te kunnen houden in een villa in Dubai, maar in de Verenigde Arabische Emiraten zijn ze een beetje klaar met het imago dat allerlei hele en halve criminelen hun toevluchtsoord daar zoeken. Of en wanneer Faissal wordt uitgeleverd is niet bekend. Maar wat ons betreft is het hoog tijd voor een familiereünie in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml