'Taxichauffeurs Schiphol intimideren klanten' 

14 april 2017 - 17:57

Maar liefst acht taxichauffeurs zijn deze week in de boeien geslagen op verdenking van oplichting, afpersing en/of beroving van klanten op Schiphol. De heren, die allen geen vergunning voor de luchthaven hebben, zouden hebben samengespannen en nietsvermoedende toeristen woekerprijzen hebben gerekend voor ritjes van een paar kilometer.

Zo moest een Zweedse man 595 euro dokken voor een ritje van de luchthaven naar het centrum van onze hoofdstad. Een Japanner, die 300 euro moest aftikken voor een rit van Schiphol naar de Amsteldijk, werd net zo lang in de auto gehouden totdat hij bibberend van angst had betaald.

Vier van de acht verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten. Ze blijven echter wel verdacht. In het onderzoek, dat loopt sinds november vorig jaar, trof de hermandad verder een pistool en twee stroomstootwapens aan in de woning van een verdachte en in de taxi van een andere. De rechter-commissaris zal volgende week vrijdag uitsluitsel geven over het voorarrest van de andere vier, meldt RTL Nieuws.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie