TBS-er krijgt 3e kans, vermoordt man
Binnenland

TBS-er krijgt 3e kans, vermoordt man.

De TBS-kliniek had Maarten O. voor de tweede keer 'behandeld' en 'genezen' verklaard. De politie kwam geregeld bij hem aan de deur. 'De instanties' maakten zich zorgen maar grepen niet in. De PvdA(what else?)-burgemeester zegt nu dat ook een derdekans-TBS-er met 'opvliegend' karakter niet 'zomaar' mag worden opgesloten. En het slachtoffer is dood. Het zoveelste slachtoffer met dank aan het sociale experiment TBS dat op u en de uwen wordt uitgevoerd.

De Leidenaar die in de Tomatenstraat werd vermoord, is het slachtoffer van Maarten O., een TBS-er die al jaren TBS-draaideurt. De eerste keer werd O. in de TBS 'genezen' nadat hij met een schroevendraaier zijn vriendin had bewerkt. De tweede kans kwam toen hij met drie kilo wiet naar Duitsland vertrok. Tijdens zijn behandeling. Want hee, kansen kansen kansen! 

Gedragsdeskundigen hem typeren als 'een opvliegend iemand, die snel alle controle verloor'. Enfin, Maarten O. kwam natuurlijk gewoon weer vrij, want, zegt PvdA-burgemeester van Leiden Henri Lenferink:

"Het is goed dat we in Nederland iemand niet zomaar kunnen opsluiten. Daar moeten goede redenen voor zijn. Het zijn ook momentopnames. Dat betekent dat we drama’s zoals nu in de Tomatenstraat niet altijd kunnen voorkomen."

Logisch toch? Gewoon jammerdebammer dommage pindafromage mensen! Het experiment met extreem daderknuffelen en geloven in het mooie van de mens en de maakbaarheidswaan mag gewoon best wat kosten! Uw leven bijvoorbeeld! Als iemand chronisch onberekenbaar en agressief is, zijn dat in TBS-sociotherapeutjargon ook maar 'momentopnames' weet u wel?

Enfin. TBS. Hoe veel slachtoffers er ook moeten vallen. De dader is in dit land het enige, ware slachtoffer. Wij wachten het onbegeleid verlof van O. over een maand of zes wel weer af. Gelukkig hebben we een liberale wapenwet in dit land zodat we ons kunnen verdedigen tegen deze ondermijnende sociale proefkonijnerij. Ohnee wacht...

Alle artikelen geladen. Overzicht →