TBS-er op verlof verkracht vrouw, kliniek doet doofpot 

25 september 2017 - 19:31

Een TBS-er uit de Groningse Mesdagkliniek heeft tijdens zijn onbegeleid verlof een 'geweldsmisdrijf' gepleegd. Volgens ingewijden is een 22-jarige vrouw mishandeld en verkracht. 

Het is al schokkend genoeg dat het spelen met de levens van burgers in het zieke sociale experiment dat 'TBS' heet, alweer uit de hand is gelopen. Maar de reactie van de woordvoerster is echt stuitend: zij wilde het 'incident' stilhouden. 

Pas toen bleek dat Dagblad van het Noorden op de hoogte was van deze zaak, die relevant is voor de veiligheid van alle burgers die worden gebruikt als proeftuin voor boterzachte reïntegratie-experimenten met mensen die 'een tweede kans verdienen', besloot de woordvoerder toe te geven dat er een misdrijf had plaatsgevonden.

Met dank aan de vrije journalistiek die in uiterst zeldzame gevallen nog wel enigszins functioneert als controleur van de macht, kon deze voorliegster deze zaak dus niet onder de pet houden en weten de omwonenden van de Mesdagkliniek weer waar zij aan zijn overgeleverd: de oordelen van matig competente sociotherapeutes over psychopaten en gewetenlozen. 

'Onbegeleid verlof', want iedereen verdient een eerlijke kans om slachtoffer te worden van een loslopende gek in een D66 strafsysteem een nieuw leven te beginnen na het plegen van god weet wat voor gruweldaden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie