Te koop: seksshots voor betere seks
Raar

Te koop: seksshots voor betere seks.

Een nieuwe trend is aangewaaid in de Verenigde States: de seksshots. Shots waarmee je je seksleven een dikke boost kan geven. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en lopen als een razende. 

Voor vrouwen is er de 'O-shot' en voor mannen de 'P-shot'. De shots zorgen voor sterkere orgasmes en toenemende seksuele verlangens. Daarnaast kan de mannenshot een penisvergroting tot wel 20 procent bewerkstelligen, gaat het middel kromstand en erectiestoornis tegen en zorgt voor meer uithoudingsvermogen tijdens een neukpartij. 

Vanaf deze maand is de shotbehandeling ook verkrijgbaar in Nederland in het Artz Medical centrum, schrijft De Telegraaf. De behandeling werkt als volgt: vanuit de arm wordt bloed afgenomen waarna een speciale centrifuge de bloedplaatjes scheidt. Alles wat overblijft wordt teruggespoten in de vagina. En dit resulteert in intensere orgasmes en meer zin in seks. 

"Een goed seksleven is voor mannen en vrouwen hét cement voor een goede verbinding tussen partners. Helaas is het krijgen van een orgasme voor veel vrouwen nog steeds een probleem en kampen veel mannen met libido complicaties zoals erectieproblemen of dysfunctie", aldus cosmetisch arts Olivier Groh van Artz Medical. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →