Tegenstanders We Are Here gaan demonstreren
Binnenland

Tegenstanders We Are Here gaan demonstreren.

De uitgeprocedeerdiërs van We Are Here die met geen mogelijkheid Nederland meer uit te krijgen zijn, hebben vorige maand de tokkiehuisjes in de Amsterdamse Rudolf Dieselstraat ingeruild voor een luxueus kantoorpand in Amstelveen. 

Zoveel was al bekend. Een paar dagen nadat de vluchtelingen hun intrek hadden genomen in het pand, kwamen er opeens een twintigtal personen wat biertjes voor de deur drinken. De groep noemde dat zelf 'een demonstratie'.

Heeft natuurlijk niets met een demonstratie te maken. Vraag maar eens aan wat AFA-laden hoe je dat moet doen, die weten dat wel. Vuurwerk, bivakmutsen, politie aanvallen; links is daar heel erg thuis in.

Goed, de 'demonstranten' vonden het nadat hun bier op was best wel heel erg vreemd dat de betoging (?) niet het gewenste effect heeft gehad. Ze gaan het daarom opnieuw proberen en roepen iedereen op om ook gezellig langs te komen. Op 29 juni moet het feestje gaan plaatsvinden. Misschien zijn We Are Here-leden ook wel uitgenodigd? Jointje erbij, glaasje bier. Super initiatief.

Alle artikelen geladen. Overzicht →