Teken tegen Femke Halsema als burgemeester 020
Binnenland

Teken tegen Femke Halsema als burgemeester 020.

Het gerucht zingt al tijden rond: Femke Halsema, hypocriete GroenLinks moeke met vervuilende dieselbak die haar kinderen snaaks van een zwarte school afhaalde, is in de race voor de post van burgemeester van Amsterdam. 

Nou zal het ons aan onze reet roesten wat er met die open inrichting vol genderneutrale gekken aan het IJ gebeurt. Dat extreemlinkse SJW-nest is toch al aan de wilde spinnen en terreurverheerlijkende baantjesmarokkanen overgeleverd.

Maar we gunnen Klemke Hypocrietsema en haar RaRa-linksterreurvriendjes natuurlijk niet zo'n mooi luizenbaantje, daarom hier een prachtige PETITIE die u kunt ondertekenen.

Niet dat petities ooit ook maar enig nut hebben. Petities zijn zinloze virtue signallende ondingen waar mensen elkaars facebookpagina mee volbarfen om zo zichtbaar mogelijk te Deugen. Maar we mogen in deze schijndemocratie nou eenmaal niet stemmen voor een burgemeester dus dit is de enige kans om Halsema en de gemeente Amsterdam duidelijk te maken hoe veel mensen dit GEEN goed idee vinden.

Uitstekende petitietekst ook, jammer dat er geen foto's bij zitten.

Alle artikelen geladen. Overzicht →