Telegraaf heeft primeur: vrouw is zwanger

Telegraaf heeft primeur: vrouw is zwanger 

14 augustus 2023 - 10:38

Nou, nou, nou. Wat. Een. Wereldnieuws. Liesje Schreinemacher (demissionair minister Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) is zwanger en is daarmee de eerste minister die dit overkomt! Daar mag je de voorpagina wel voor vrijmaken! En dat doet De Telegraaf dus ook

"Het is een heel bijzondere ervaring". aldus de zwangere Schreinemacher. "Over het algemeen ervaar ik geen problemen. Soms heb ik natuurlijk last van dezelfde kwaaltjes als veel andere vrouwen, zoals misselijkheid of vermoeidheid." Volgens de wakkere krant is Schreinemacher niet alleen de eerste minister die zwanger is, maar ook de eerste minister die tijdens een kabinetsperiode met zwangerschapsverlof gaat. Nou, zeg, een vrouw die met zwangerschapsverlof gaat! Hoe bestaat het. 

Zij sleept hiermee toch maar mooi op de valreep een primeur binnen. "Het is ook bijzonder, maar het zou goed zijn als het snel normaal wordt." Dus, wij moeten hier even van bijkomen. Overigens wees niet getreurd, de komende tijd verwacht Schreinemacher haar taken gewoon te blijven uitvoeren. "Ik blijf vliegen zolang ik fit genoeg ben om te vliegen, en het natuurlijk medisch verantwoord is." 

Oké, we snappen dat het komkommertijd is, maar kom op. In elk geval: van harte gefeliciteerd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml