Terreurbejaarden treiteren elkaar kapot
Raar

Terreurbejaarden treiteren elkaar kapot.

In bejaardenvoorziening Emmahuis in Rotterdam-Blijdorp maken de bewoners elkaar helemaal kapot. Een groep van vooral vrouwen terroriseert de rest. De besjes schelden met kanker (nouja dat is Rotterdams volksgebruik, op zich, maargoed) en sneren tegen de meer timide bejaarden.

Een bewoner, die anoniem wil blijven uit angst voor de Benidorm Bastards, zegt tegen het AD:

"Op zonnige dagen hangen ze voor de flat. Loopt er een donker persoon langs, dan roepen ze 'ga terug naar je eigen land'. Sommige bewoners zijn zo bang voor de pesters dat ze hun appartement niet meer uitdurven."

Is niet grappig.

Mwahaproest nouja wel een beetje. De beheerder van het bejaardencomplex heeft wel een brief gestuurd, maar dat hielp volstrekt niet. Volgens sommigen is de geriatrische treiterij sindsdien juist erger geworden. 

"Dan is er bijvoorbeeld een knutselmiddag en dan zegt zo'n pestkop: jij knutselen, met die reumahandjes van je? Dat zal wel helemaal niks worden dan."

Misschien moeten de haatomaatjes voortaan maar geweerd worden van het knutselen. Of 24/7 beneveld gehouden worden met advocaat. Misschien weet Pia Dijkstra nog een oplossing voor mensen met een leven dat zo voltooid is, dat ze het leven van anderen zuur maken. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →