Terror-tokkies hebben familievete
Binnenland

Terror-tokkies hebben familievete.

Twee families uit Honselersdijk, of all places, vechten in de Nachtegaalstraat een ware familievete uit. Het Openbaar Ministerie heeft haar handen vol aan de terror-tokkies.

De officier van justitie was even bezig met het opratelen van alle feiten in de Westlandse gemeenteraadsbijeenkomst. Het feestje begon vorig jaar september. Een familielid van de tokkies A. werd neergestoken en de twee leden van de tokkies K. zitten daar voor vast.

Twee andere leden van de tokkies K. werden vervolgens met hun auto van de weg gereden waarvoor, u raadt het, nu iemand van de tokkies A. vast zit (poging tot doodslag). De tokkies K. moesten daarop vanzelfsprekend verhaal halen. En dat doe je natuurlijk met een mes (60 uur taakstraf). Er zouden ook nog wat kogels door de straat zijn gevlogen maar daar werd niet genoeg bewijs voor gevonden.

U denkt dat het nu wel klaar is, maar er is meer. WOS.nl meldt dat het waarschijnlijk om een drugsvete gaat. In de auto van het slachtoffer van de steekpartij werden cocaïne en xtc-pillen gevonden. Bij het slachtoffer van de aanrijding werden ook nog de nodige grammetjes cocaïne aangetroffen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →