Terrorvoetbalkooi splijt buurt in Amsterdam

Terrorvoetbalkooi splijt buurt in Amsterdam 

11 juli 2023 - 12:29

Vindt u het ook te druk in de stad? Rot dan op naar het platteland! Een voetbalkooi in Amsterdam zorgt voor heel wat onderlinge spanningen in de wijk. En het ergste van alles is, dat de gemeente nu ook nog eens een polderoplossing voorstelt: het halveren van de speelplek. Dat schoot de vele voorstanders en gebruikers van het plein helemaal in het verkeerde keelgat.

“Er wordt politieke koehandel bedreven over de rug van kinderen”, klinkt het. “98 procent van de omwonenden is voor de kooi en halvering is dus een nucleaire optie. Hiermee schiet de gemeente met een bazooka op een mug.” Diezelfde gemeente pleit overigens al jaren voor meer speelruimte voor kinderen, memoreren ze nog fijntjes over het voorstel. Dus wat willen ze nou precies?
 
Omwonenden die last hebben van de spelende kinderen klagen erover dat de kopjes zelfs uit de kast trillen door de geluidsoverlast. Het is wat met die jeugd van tegenwoordig. Geheel in stijl van de voor altijd verstoorde verhoudingen in de wijk, is het nu wachten op een oplossing waar niemand het mee eens is.
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml