Terug van weggeweest: de verwarde man 

31 oktober 2017 - 12:12

De afgelopen tijd leek het wel alsof ons land ineens geen 'verwarde mannen' meer had rondlopen. Elke opgepakte verdachte bleek niet kierewiet, maar gewoon bij de les. TOT VANDAAG. We hebben er weer eentje, de herintrede van de verwarde man is een feit.

Het gaat om een 53-jarige mesjogge Rotterdammer. De vijftigplusser trok geheel tegen de verwachting in de aandacht, door een jachtgeweer op zijn buurman te richten die net uit zijn woning kwam gelopen.

Angstige buurtbewoners, die toevallig een dagje vrij bleken te hebben, alarmeerden massaal de politie. Daarop spoedde zich een blikje agenten naar de woning van de man en werd zijn woning binnenstebuiten gekeerd.

Bij de zoekactie werden een aantal jachtgeweren en samoeraizwaarden aangetroffen. Omdat de man volgens de hulpdiensten echt niet helemaal lekker is, krijgt hij als cadeautje professionele hulp.

Off-topic: het is jammer dat 'verwarde man' uit twee woorden bestaat. Anders hadden we het zeker aangedragen als woord van het jaar. Daarnaast is de man op de foto niet de verwarde man in kwestie.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie