Thanks Hugo!

Thanks Hugo! 

27 april 2022 - 10:52

Op de kop af drie weken ben ik nu ziek. Nee, ik heb geen been gebroken, ik heb geen intensive care gezien en ik heb godzijdank ook geen tumor. Wat ik ook niet heb, zijn bijwerkingen van die kutprik die ik tegen beter weten in, tegen mijn zin en onder dreiging van verdere uitsluiting van het leven genomen heb. Het is dat er nu oorlog in Oekraïne is, anders hadden de jongens en meisjes die ‘ons’ in Den Haag controleren onder het mom van vertegenwoordigen, dat CTB er hardhandig doorgeduwd. Hun kans komt nog wel – en anders is er altijd nog een oorlog waar ze zich achter verschuilen.

Wat ik wél heb, is niets anders dan de ordinaire griep – maar dan van een soort die ik nog niet kende. Het adagium twee paracetamol, twee dagen rust gaat al weken niet op. Het is meer: wat heb ik deze week te doen wat écht belangrijk voor me is? Ik kan je zeggen: Blóf, het Scapino Ballet, een paasdiner, de tandarts en twee cursusdagen waren dat niet. Twee jaar het leven aan me voorbij moeten laten gaan door die kút-Hugo die geen idee had waar ‘ie mee bezig was – je kunt het de verpersoonlijking van een pratende schoen haast niet kwalijk nemen ware het niet dat ik dat wél doe, en ja dit is persoonlijk – en uiteindelijk geveld door de griep. Die net zo besmettelijk is als dat kutqrona en dodelijk ook. Niet voor niets heet de griep the old man’s flu, maar dat was toen we nog allemaal wél mochten sterven. Nu hebben we de levensjaren van 90-plussers gered met weken die aan de vingers van twee handen te tellen zijn, ten koste van jongeren die massaal zelfmoord gepleegd hebben tijdens dat kutqronabeleid van Hugo en Mark óók. Maar ja, misschien hebben ze wel zelfmoord gepleegd omdat ze een onvoldoende gehaald hebben, we kunnen het ze niet meer vragen – hé Hugo? Ik hoor het hem al zeggen: ze zijn niet dóór qrona uit het leven gestapt en zeker niet áán. Nee, dát kun je Hugo en co niet verwijten, dat is zeer onethisch bovendien.

We doen dit saaaaaamen en dat geldt zeker voor de griep ‘die heerst’. Iedereen schijnt het te hebben, iedereen schijnt weken ziek te zijn (ik hoorde gisteren iemand vier weken zeggen. Dat biedt perspectief, nog een week te gaan) maar nu de griep heerst, worden de sterftecijfers niet meer bijgehouden. Die trouwens NOOIT werden of worden bijgehouden op het journaal en de voorpagina’s totdat een of andere communicatietrol besloot dagelijks doem en verderf te moeten zaaien. Hier, doem en verderf: vorig jaar zijn 126.000 mensen gediagnosticeerd met kanker – normaliter is dat 113.000 maar kanker laat zich niet stoppen door qrona. Ja mensen, volgens Ernst, Hugo en Mark – en de rest van de malloten die hun macht afmeten in termen van beeldvorming – is qrona extreem gevaarlijk want besmettelijk. Net als griep. Met een sterfkans die verwaarloosbaar is maar ja. Het was wel spannend om ons op te hokken twee jaar lang. Om ondernemers kapot te laten gaan twee jaar lang. Om jongeren tot het uiterste te drijven twee jaar lang. Om ons elkaar te laten mijden twee jaar lang waardoor ons immuunsysteem zelfs een simpele griep die normaliter met twee paracetamol en twee dagen rust niet meer herkent als zodanig.

En dus heb ik ondanks mijn griepprik, waar ik jaren voor werd uitgelachen want ooooooo ik ben toch geen doelgroep!!! al drie weken de griep. Het houdt in dat ik al drie weken niet optimaal presteer, moe wordt van een blokje om, dagen op bed lig om energie te sparen voor dat ene moment in de week dat ik wél moet functioneren en me na het gedwongen opstaan, douchen en aankleden toch maar weer omdraai richting mijn bed. Voor alle mensen die vinden dat ik niet twee jaar ben opgehokt en ziek gemaakt door Hugo en Mark: fok you. Voor alle mensen die vinden dat ik me nooit had moeten laten prikken: eens. Had ik ook niet moeten doen en de volgende gaat ook niet gezet worden. Deze griep is geen bijwerking van ‘het vaccin’ dat uiteraard bijwerkingen heeft, zelfs paracetamol heeft bijwerking. Deze griep is een bijwerking van een sociaal experiment door onze overheid, waardoor onze weerstand op álle fronten gebroken is. Nooit. Meer. Alleen daarom al zal ik beter worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.