Thuiswerkadvies: zon en zomer keren volop terug!

Thuiswerkadvies: zon en zomer keren volop terug! 

09 augustus 2023 - 19:53

Goed nieuws voor alle dames die houden van topless zonnen en goed nieuws voor alle mannen die houden van dames die houden van topless zonnen. De zomer keert terug! Vandaag is het al top, maar morgen en overmorgen wordt het nog beter. Her en der zelfs zo'n 25 graden.

Toegegeven, dat is inderdaad niet zo warm als op Rhodos en Corfu, maar na weken vol regen, windstoten, hagel, donder, grijs, grauw en een vroeg opkomende herfstdepressie, zijn we allang blij dat de zon zich in ieder geval weer laat zien. En kom op, met 25 graden is er reden genoeg om tegen de baas te zeggen: 'Joh, vent, stik erin, ik ga om twaalf uur naar het terras en wat jij daarvan vindt interesseert me echt geen ene reet.' Al zou je ook gewoon kunnen zeggen dat je een dagje thuis gaat werken.

Enfin, de zomer keert terug en morgen zal de zon zo'n negen tot twaalf uur schijnen. Vrijdag wordt het ook zoiets en dus kan iedereen lekker aangeschoten en botergeil het weekend in glijden. Zonnetje, met vrienden op het terras, pils, bitterballen, wat vrouwen in croptops om je heen (bij voorkeur niet je eigen) en de kutzomer van de afgelopen weken is zo vergeten. Let maar op.

Voor alle achterblijvers die in Nederland waren toen het zo massaal begon te regenen, is het dus top dat de zomer terugkeert. Maar ook voor de mensen die hebben moeten vluchten voor de bosbranden op Rhodos, is een hernieuwde kennismaking met de zon fijn. Dan kunnen ze toch weer een beetje wennen aan die koperen knoepert die ze zoveel ellende heeft bezorgd. Ook op hen zullen we morgen proosten.

Wat er na het weekend gebeurt, is afwachten, maar het ziet er allemaal ineens een stuk zonniger uit. Dus dames, niet te moeilijk doen en gewoon niet te veel kleren aantrekken de komende dagen. Zo wordt de zomer toch nog een zomer.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml