Tijd voor actie: stop eendenverkrachting(en) 

08 februari 2018 - 09:15

Weg met u, onwetende #MeToo in de hand wekker. Eenden voeren is een aanslag op het leven van de gesnavelden. De gevolgen van brood, dat u onder de noemer 'dierenliefde' in een vijver flikkert, zijn niet te overzien. Want brood is slecht voor de familie eendachtigen.

Maar er is meer, brood wekt verkrachtingen in de hand. Ja, nu wordt u even met uw wijsneus op de feiten gedrukt, door brood gaan mannetjeseenden als Rapper Sjors op de vrouwtjes: een libido waar je u tegen zegt.

Het allerergst is echter dat u door voeren een regelrechte aanslag pleegt op de levensduur van de aquatische vogels. In plaats van twintig jaar, waggelen ze nog slechts vier jaar rond. Dat komt vast niet in uw bolletje op als u op zaterdagmorgen met uw vervelia's aan de vijverrand koolhydraatbommen staat te werpen.

Genoeg over Donald Duck en verwanten. De waterkwaliteit wordt door mensenvoedsel ook aangetast, denk aan algengroei en enorm meurende slootjes. Een beetje zoals Amsterdam er uitziet, zeg maar.

Het Nederlandse Instituut voor Ecologie wil dat de terreur stopt en heeft een meldpunt opgericht. Hier kunt u undercover NSB gaan op stommelingen die bovenstaande tekst niet begrijpen.

Red de eend, stop de mens.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie