Tilburgse verkrachtingsbende: meisje had bepaalde wensen 

17 oktober 2017 - 12:41

Een 24-jarige Tilburgse vrouw, die in februari aangifte deed wegens maandenlang seksueel misbruik door een groep jongeren, heeft het volgens advocaat Henk van Hasselt allemaal zelf zo gewild.

Er kan volgens de raadsman, die een van de zeven verdachten bijstaat, dan ook moeilijk gesproken worden van misbruik. Het zou gaan om een gangbang met wederzijds goedvinden.

Het slachtoffer zou de jongens daarbij vrijwillig thuis hebben uitgenodigd om eerst seks te hebben met een 17-jarige jongen, waarna de hele groep er vervolgens de koffer mee inging.

Van Hasselt: "Er is dus helemaal niks tegen haar wil in gedaan. Volgens mijn cliƫnt houdt de vrouw in kwestie er bepaalde seksfantasieƫn op na. Pas nadat ze werd betrapt door mensen uit haar omgeving, is ze naar de politie gestapt."

Daar verkondigde de vrouw dat zij maandenlang misbruikt was door de groep. Pas nadat zij naar een andere stad verhuisde, stopte het misbruik.

De zedenpolitie onderzoekt de zaak al zo'n acht maanden. Alle, eind september, aangehouden verdachten (15 tm 18 jaar) blijken in een jeugdbende te zitten die opereert in Tilburg-Noord.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie