Tilburgse verkrachtingsbende: meisje had bepaalde wensen
Binnenland

Tilburgse verkrachtingsbende: meisje had bepaalde wensen.

Een 24-jarige Tilburgse vrouw, die in februari aangifte deed wegens maandenlang seksueel misbruik door een groep jongeren, heeft het volgens advocaat Henk van Hasselt allemaal zelf zo gewild.

Er kan volgens de raadsman, die een van de zeven verdachten bijstaat, dan ook moeilijk gesproken worden van misbruik. Het zou gaan om een gangbang met wederzijds goedvinden.

Het slachtoffer zou de jongens daarbij vrijwillig thuis hebben uitgenodigd om eerst seks te hebben met een 17-jarige jongen, waarna de hele groep er vervolgens de koffer mee inging.

Van Hasselt: "Er is dus helemaal niks tegen haar wil in gedaan. Volgens mijn cliënt houdt de vrouw in kwestie er bepaalde seksfantasieën op na. Pas nadat ze werd betrapt door mensen uit haar omgeving, is ze naar de politie gestapt."

Daar verkondigde de vrouw dat zij maandenlang misbruikt was door de groep. Pas nadat zij naar een andere stad verhuisde, stopte het misbruik.

De zedenpolitie onderzoekt de zaak al zo'n acht maanden. Alle, eind september, aangehouden verdachten (15 tm 18 jaar) blijken in een jeugdbende te zitten die opereert in Tilburg-Noord.

Alle artikelen geladen. Overzicht →