Toeschouwer sloopt meisjes-jeugdtrainer

Toeschouwer sloopt meisjes-jeugdtrainer 

10 december 2018 - 14:42

Bij een voetbalwedstrijd tussen twee meisjeselftallen zijn afgelopen zaterdag rake klappen gevallen. Daarbij werd de trainer van het meisjes onder 15 jaar-team van CVV Zwervers bewusteloos gemept door een toeschouwer.

Volgens het AD was het gedurende het duel tussen FC IJsselmonde en CVV Zwervers al geruime tijd hommeles.

Daar had de mekkerende CVV Zwervers-trainer overigens een belangrijk aandeel is, aangezien hij de scheidsrechter aansprak op zijn manier van fluiten. Volgens klager Mark Groeneweg was dat te mild. De leidsman en de trainer zouden elkaar daarna geduwd hebben.

Daarmee was het akkefietje echter nog niet ten einde, want opeens kwam een toeschouwer het veld op gerend die op Groenweg in begon te slaan. Daarop ging de man tegen de grond en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie was snel ter plaatse en heeft getuigen gehoord. Volgens een politiewoordvoerder is er "het nodige voorafgegaan" aan de matpartij. Een snelle aanhouding wordt niet uitgesloten, het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie