Tongworstelaar Aryan: 'Kus kan, verder gaan we niet'

Tongworstelaar Aryan: 'Kus kan, verder gaan we niet' 

01 augustus 2023 - 11:31

PowCast is de gloednieuwe podcast waarin de verslaggevers van PowNews een uniek kijkje achter de schermen geven. Deze week was Aryan te gast en vertelde hij aan Kevin alles over zijn liefdesperikelen tijdens de PowNews-items, zijn werk als dj en de Instagram-ruzie met zijn ex uit Ex on the Beach.

Aan het begin van zijn carrière als verslaggever stond Aryan vooral bekend als kut-Marokkaan: “In het begin heeft het wel wat met mij gedaan. Maar tot op heden doet het mij eigenlijk niks meer. Ik ga gewoon mijn eigen gang”.

Elke PowNews-verslaggever heeft een eigen herkenbare stijl en Aryan ook. Hij is een echte tongworstelaar, zo heeft hij getongd met Blogmama en Madame Lucette. Madame Lucette heeft al meerdere pogingen gedaan om met hem op date te gaan: “Dat gaan we niet doen. Een kus kan er vanaf maar verder gaan we niet”. Niet alleen Lucette wil graag van Aryan proeven, Blogmama lust er ook wel pap van. Ze heeft speciaal een spraakbericht ingesproken waarin ze Aryan wat tips geeft voor als ze iets moet slikken: “De avond ervoor veel water drinken en ananas eten”. Kevin vindt het vooral heel goor: “Zij is smerig hè”.

Zijn talent om de vrouwen om zijn vinger te winden gebruikt hij stiekem maar al te graag. Daarom gaat hij voor zijn nieuwe PowNed-webserie Pow Pow Cherso naar Chersonissos om daar zijn leven als dj te laten zien: “Dat wordt zon, zee, zuipen, ziekenhuis”. Maar waar kijkt Aryan heeft meest naar uit? “Zuipen en neuken”. Dat belooft wat.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml