Transsiberische trein onthoofdt vozende vrouw
Raar

Transsiberische trein onthoofdt vozende vrouw.

Wat een manier om te gaan: een Russische vrouw is onthoofd door een passerende trein toen ze op de spoorrails aan het neuken was.

Het bizarre incident gebeurde aan de Transsiberische Spoorweg in de autonome republiek Boerjatiƫ. "De vrouw zat bovenop haar partner en toen ze een trein hoorde naderen begon ze op te staan. Net op dat moment rukte de voorbijsnellende trein haar hoofd af," lichtte een medewerker van de spoorwegen toe aan de Siberian Times. "Als ze op haar plaats was gebleven leefde ze nu nog. Haar partner heeft het wel overleefd."

De naam van het slachtoffer en haar neukbeer zijn niet bekend gemaakt. Het zou gegaan zijn om daklozen die zich voorafgaand aan de spoorwegseks tegoed hebben gedaan aan alcoholische versnaperingen.

De Russische Spoorwegen hebben het incident aangegrepen voor een wijze raad: "Beste burgers, Russische Spoorwegen moet jullie nog maar eens vragen om gezondheids- en veiligheidsregels na te leven. Wees verantwoordelijk en pas op jezelf en je familie en vrienden."

Alle artikelen geladen. Overzicht →