Upd: Meerdere omgekomen kids uit het zelfde gezin 

20 september 2018 - 13:45

Triest nieuws zo op deze donderdagochtend. Bij een ongeluk tussen een trein en een bakfiets op het spoor in Oss zijn twee zwaargewonden en vier doden gevallen. Er zijn volgens de politie op de Braakstraat meerdere hulpdiensten aanwezig. Ook zijn traumahelikopters opgeroepen. In de bakfiets zouden kinderen hebben gezeten.

Update 10.54 uur:

Inmiddels is er wat meer bekend over het treinongeval in Oss. In totaal zijn vier kinderen omgekomen. Zij waren vier tot elf jaar oud. Nog een kind en een volwassene, de bestuurster van de bakfiets, liggen volgens de politie in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Het gaat om een elektrische bakfiets van een kinderdagverblijf. De spoorbomen waren op het moment van het ongeval gesloten. Een van de bomen is afgebroken. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Update 13.45 uur:

Meerdere van de jonge slachtoffers van het treinongeluk in Oss komen uit hetzelfde gezin. Districtschef van de politie Dianne van Gammeren heeft dat gezegd tijdens een persconferentie. Ze wilde uit respect voor de nabestaanden geen verdere details geven.

Vier basisschoolkinderen kwamen om het leven toen de elektrische bolderkar waarin ze zaten, een zogeheten stint, op een overweg door een trein werd gegrepen. Een kind en de leidster van de kinderopvang die de stint bestuurde, raakten zwaargewond. Over hun toestand is nog niet meer bekendgemaakt. De kinderen waren tussen de vier en elf jaar. De leidster is nog niet gehoord.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie