Treurig: Apple-slaafjes wachten voor winkel
Binnenland

Treurig: Apple-slaafjes wachten voor winkel.

OMG! Hij komt vandaag uit, laten we de klapstoeltjes tevoorschijn toveren en de hele nacht met medeverslaafden voor een Apple Store bivakkeren. *Zombie-modus*: Moeten. iPhone X. hebben.

Zoals vaak bij de lancering van een nieuw Apple-toestel, gingen er ook vannacht bij menig Apple Store weer een hoop materialisten in de rij staan om het mobieltje als een van de eersten aan te kunnen schaffen. Want anders tel je niet mee in het digitale tijdperk, weet u wel!?

Eenmaal bemachtigd voelen kopers zich trots, gaan ze op de foto. Toch weer iets om later met hun nageslacht te kunnen doelen. 1.000+ euro armer, een telefoon die binnen 3 maanden een gebarsten scherm heeft. Begrijpen wij niets van, maar dat zal vast aan ons liggen.

Als het een aantrekkelijk geprijsd gadget zou betreffen, zouden wij er nog enigzins in kunnen komen. Maar het hippe speeltje kost maar liefst 1.159 euro. En dan heb je de 'goedkope' variant met 64 gigabyte. Voor 170 euro erbovenop krijgt u exact hetzelfde mobieltje, maar dan met 256 gigabyte geheugen.

Apple lacht zich vermoedelijk helemaal het apelazerus om elkaar onder de voet lopende iPhone-aanbidders. Trouwens, het New Yorkse comedy-collectief Improv Everywhere veranderde in New York een lift in een zogenaamde Apple Store. Vijftig acteurs gingen in de rij staan, waar zo'n dertig onwetenden bijkwamen. Voor niets. Vinden wij leuk.

Afijn, wij halen het toestel vanmiddag wel. Als de ergste drukte voorbij is. En dan gaan we tegen iedereen vertellen dat wij lekker de eerste waren. HA.

Alle artikelen geladen. Overzicht →