Trollenfabriek nog niet klaar, meer sneeuw 

14 december 2017 - 09:01

Scenariootje: Speciaal opgezette trollenfabrieken in Sint-Petersburg twijfelen. Meer of minder sneeuw naar Nederland sturen?. Farid Azarkan, Neerlands bekendste trollenexpert, wordt gebeld. Farid komt al na een minuut of drie met uitsluitsel, WhatsAppt kort máár verhelderend: 'doe maar'.

De trollenfabriek is niet helemaal overtuigd. Waar afgelopen weekend nog massaal sneeuw werd verstuurd, is nu besloten tot het verzenden in delen.

Kunt u zich niet vinden in bovenstaand scenario? Okee, het kan ook gewoon de natuur zijn die ons dit aandoet. Wij hebben niet eerst gekeken of de Twitteraccounts van Weerplaza en de ANWB al dan niet toevallig een plekje op de duivelse Twitterlijsten hebben bemachtigd.

Feit is wel dat het vannacht weer behoorlijk heeft gesneeuwd in delen van ons land. Megafiles (om 08.00 uur 700 kilometer) teisteren uw humeur en de verkeersveiligheid. Het KNMI heeft code geel, betekent: wees alart, afgegeven voor de provincies Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland.

Het eind van de ellende is niettemin in zicht, na vandaag verwachten deskundigen voorlopig geen witte neerslag meer in Nederland. Beter ook wel, krijgt u geen vrije dagen meer cadeau en vinden er hopelijk minder ongelukken plaats.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie